[Bugs] [Bug 125] New: media/mplayer fails with latest x264 and activated h264 option

bugzilla-daemon at exherbo.org bugzilla-daemon at exherbo.org
Sat Oct 18 23:31:01 BST 2008


https://bugs.exherbo.org/show_bug.cgi?id=125

           Summary: media/mplayer fails with latest x264 and activated h264
                    option
           Product: Arbor
           Version: unspecified
          Platform: All
        OS/Version: Linux
            Status: NEW
          Severity: normal
          Priority: P5
         Component: Packages
        AssignedTo: arkanoid at exherbo.org
        ReportedBy: berniyh at exherbo.org
           Package: media/mplayer


x86_64-pc-linux-gnu-gcc -DHAVE_AV_CONFIG_H -D_FILE_OFFSET_BITS=64
-D_LARGEFILE_SOURCE -D_ISOC9X_SOURCE -I.. -I.. -Wdisabled-optimization
-Wno-pointer-sign -Wdeclaration-after-statement -std=gnu99-I. -Wall -Wno-switch
-Wpointer-arith -Wredundant-decls -O4 -march=native -mtune=native -pipe
-ffast-math -fomit-frame-pointer -D_REENTRANT -D_LARGEFILE_SOURCE
-D_FILE_OFFSET_BITS=64 -D_LARGEFILE64_SOURCE -I/usr/include/freetype2   -c -o
libxvid_rc.o libxvid_rc.c
libx264.c: In function 'X264_init':
libx264.c:165: error: 'x264_param_t' has no member named 'b_bframe_adaptive'
libx264.c:230: error: 'struct <anonymous>' has no member named 'b_bidir_me'
libx264.c:231: error: 'struct <anonymous>' has no member named 'b_bframe_rdo'
make[1]: *** [libx264.o] Error 1


-- 
Configure bugmail: https://bugs.exherbo.org/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are watching all bug changes.



More information about the Bugs mailing list