[paludis-user] Webmin install error

Ian Lee ian at leehouse.eclipse.co.uk
Thu Apr 29 22:40:43 UTC 2010


I've been trying to install webmin, yet keep getting this error:

Checking 'webmin-1.500.tar.gz'... ok
 >>> Running ebuild phase killold as root:root...
 >>> Starting builtin_killold
 >>> Done builtin_killold
 >>> Completed ebuild phase killold
 >>> Running ebuild phases init saveenv as paludisbuild:paludisbuild...
 >>> Starting builtin_init
 >>> Done builtin_init
 >>> Starting builtin_saveenv
 >>> Done builtin_saveenv
 >>> Completed ebuild phases init saveenv
--- No need to do anything for setup phase
 >>> Running ebuild phases loadenv unpack saveenv as 
paludisbuild:paludisbuild...
 >>> Starting builtin_loadenv
 >>> Done builtin_loadenv
 >>> Starting src_unpack
 >>> Unpacking webmin-1.500.tar.gz to 
/var/tmp/paludis/app-admin-webmin-1.500/work
tar zxf /var/tmp/distfiles/webmin-1.500.tar.gz --no-same-owner
  * Applying webmin-1.170-setup-nocheck.patch 
...                         [ ok ]
 >>> Done src_unpack
 >>> Starting builtin_saveenv
 >>> Done builtin_saveenv
 >>> Completed ebuild phases loadenv unpack saveenv
 >>> Running ebuild phases loadenv compile saveenv as 
paludisbuild:paludisbuild...
 >>> Starting builtin_loadenv
 >>> Done builtin_loadenv
 >>> Starting src_compile
 >>> Done src_compile
 >>> Starting builtin_saveenv
 >>> Done builtin_saveenv
 >>> Completed ebuild phases loadenv compile saveenv
 >>> Running ebuild phases loadenv install saveenv as root:root...
 >>> Starting builtin_loadenv
 >>> Done builtin_loadenv
 >>> Starting src_install
 >>> Done src_install
 >>> Starting builtin_saveenv
 >>> Done builtin_saveenv
 >>> Completed ebuild phases loadenv install saveenv
 >>> Stripping inside /var/tmp/paludis/app-admin-webmin-1.500/image
--- No need to do anything for preinst phase
*** Messages log: 
/var/log/paludis/1272577945-install-app-admin_webmin-1.500:0::gentoo.messages
*** Output log: 
/var/log/paludis/1272577945-install-app-admin_webmin-1.500:0::gentoo.out

Unhandled exception:
   * In program paludis -i webmin:
   * When performing install action from command line:
   * When executing install task:
   * When installing 'app-admin/webmin-1.500:0::gentoo':
   * When fetching mtime of 
'/var/tmp/paludis/app-admin-webmin-1.500/temp/build_start_time':
   * Filesystem entry 
'/var/tmp/paludis/app-admin-webmin-1.500/temp/build_start_time' does not 
exist (paludis::FSError)

This one has me completely stumped! Whats gone wrong,
I've tried installing something else and there was no problem.

Cheers
Ian





More information about the paludis-user mailing list